Nissan Juke

1.2 DIG-T S/S N-Connecta
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 70.015 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PS-368-P
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Nieuw binnen bij Nissan Van de Bunte Harderwijk, deze Juke N-Connecta. Deze auto is onder andere voorzien van; Navigatie, all season banden, Achteruitrijcamera, lichtmetalen velgen en climate control. 

Voor deze Nissan Juke moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! Met de sleutel op zak instappen en wegrijden. Keyless entry maakt het mogelijk. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Nissan zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Nissan uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Natuurlijk willen we deze auto graag aan u demonstreren, maar waarom zou u nog langer wachten? Als u hem nu bestelt, bezorgen wij deze prachtige Nissan Juke binnenkort bij u thuis.

Att:
Uiteraard controleren wij zo goed als mogelijk de opties die op onze occasions zitten.
Echter kan het voorkomen dat deze kunnen afwijken.
Is een bepaalde optie belangrijk voor u? Vraag erna!
Wij kunnen dit extra controleren.

Van de Bunte Automotive is al sinds 1991 het autobedrijf voor de Veluwe.
Sinds het begin zijn wij Nissan-dealer voor Harderwijk, Nunspeet en omgeving.
Van de Bunte is het vertrouwde adres voor een nieuwe of gebruikte auto, daarnaast hebben wij een ruim aanbod van occasions van andere merken.
Bezoek ons aan de Zuiderbreedte 10 te Harderwijk (0341-217860). Voor meer informatie kijk op onze website www.nissanvandebunte.nl
(Drukfouten in advertentie voorbehouden)

Opties
airco (automatisch)
audio-navigatie full map
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap