Nissan Leaf

2.ZERO EDITION 40 kWh
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 82.406 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SK-123-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBrilliant black m
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a03-05-2018
Gewicht1480 Kg
Omschrijving

Nieuw binnen bij Nissan Van de Bunte, deze Leaf 2.Zero Edition 40 kWh. Deze auto is onder andere voorzien van; Navigatie, Around view monitor en stoelverwarming.
- SEPP EV subsidie van € 2000,- per 9 januari weer beschikbaar!

Nissan is een van de meest veelzijdige merken op de markt. Met als sterke troef: vooruitstrevende techniek en groot rijgemak. Innovation that excites. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! In de guurste maanden is de meegeleverde stoelverwarming een absolute weldaad! Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Laat de koude dagen maar komen. Bij u zitten ze zelfs achterin goed, dankzij de verwarmde achterbank. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Nissan is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Nissan LEAF samen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Deze Nissan LEAF is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Neem de stap naar elektrisch rijden! Maak een afspraak en we zetten 'm voor u klaar.

Att:
Uiteraard controleren wij zo goed als mogelijk de opties die op onze occasions zitten.
Echter kan het voorkomen dat deze kunnen afwijken.
Is een bepaalde optie belangrijk voor u? Vraag erna!
Wij kunnen dit extra controleren.

Van de Bunte Automotive is al sinds 1991 het autobedrijf voor de Veluwe.
Sinds het begin zijn wij Nissan-dealer voor Harderwijk, Nunspeet en omgeving.
Van de Bunte is het vertrouwde adres voor een nieuwe of gebruikte auto, daarnaast hebben wij een ruim aanbod van occasions van andere merken.
Bezoek ons aan de Zuiderbreedte 10 te Harderwijk (0341-217860). Voor meer informatie kijk op onze website www.nissanvandebunte.nl
(Drukfouten in advertentie voorbehouden)

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
rondomzicht camera
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap